Kurumsal

Vizyonumuz

PDFYazdırE-posta

MİHA GRUP; müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde tutarak, güvenilir ve aranan bir firma olmayı başarmıştır. Bu başarının vermiş olduğu haklı gurur ve üyesi olduğu Çelikler`den aldığı güç ile pazar payını sürekli arttırmayı hedeflemektedir. Küreselleşen dünya pazarında teknolojik gelişmeleri takip ederek ve toplam kalite felsefesini tüm yönetim ve uygulama kademelerinde yaygınlaştırarak; insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.

 

Misyonumuz

PDFYazdırE-posta

Üst yapı, alt yapı ve prefabrik yapı projeleri olmak üzere inşaat mühendisliğinin her alanında faaliyet gösteren MİHA GRUP Kurumsal kimliği, deneyimli personeli ve yenilikçi yüzü ile işverenlerine güven temelinde, kaliteli, hızlı ve ekonomik çözümler sunarak müşterilerine, çözüm ortaklarına, çalışanlarına, dolayısıyla ülke ekonomisine katma değer  yaratmayı misyon edinmiştir.

 

Hakkımızda

PDFYazdırE-posta

MİHA GRUP, 25 yıla yakın kazandığı deneyim, bilgi birikimi ve profesyonel hizmet anlayışı ile inşaat sektöründe başarılı olmuştur. Üst yapı ve alt yapı projeleri olmak üzere inşaat mühendisliğinin her alanında faaliyet gösteren MİHA GRUP, hizmet verdiği kurumlar ve idarelere sunduğu hizmetler ile yüksek bir kalite ve güven düzeyini yakalamıştır.

Gerek nitelikli kadrosu gerekse güçlü altyapısı ile Türkiye'de bir çok önemli projeyi tamamlayan MİHA GRUP, yurtdışı projeleri  ile yakından ilgilenmektedir

MİHA GRUP; karayolu ve demiryolu inşaatları, katlı kavşak yapımı ve alt yapı çalışmaları, liman, sulama ve gölet inşaatları, hastane, otel, hükümet konağı, iş merkezi inşaatları, stadyum, spor tesisleri inşaatları, toplu konut inşaatları ve çevre düzenleme işleri gibi inşaat sektörünün önemli alanlarında hizmet vermektedir.

Gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde uluslararası kalite, çevre ve güvenlik yönetmeliklerini takip eden MİHA GRUP, aynı zamanda ISO 9001 Kalite Yönetimi, ISO 14001 Çevre Yönetimi ve OHSAS 18001 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı sertifikalarını önemsemektedir.

Son yıllarda yurt içinde ve yurt dışında artan iş hacmine paralel olarak MİHA GRUP ,uzman teknik personel, lojistik ve bakım ekibi ile aynı anda bir çok büyük projeyi başarı ile tamamlayacak birikime sahip olmuştur.

Türkiye'nin önemli inşaat firmaları arasında bulunan MİHA GRUP, tüm projelerini müşteri memnuniyetini ilke edinerek, kaliteden taviz vermeyen prensibiyle zamanında gerçekleştiren saygın bir kuruluştur

 
 
Loading feeds...

Logo Templates